Write your awesome label here.
+386 70 877 959

Nejc Gornik

producent   |   trener
t: 070 877 959
e:
nejc@baltazar.si
+386 70 877 959
Nejc je digitalni producent in v ekipi skrbi za področja novih spletnih, streaming in produkcijskih tehnologij v marketingu in internem komuniciranju. Po domače: obvlada tehnološko postavljanje Facebook in Instagram Shops, izvedbo spletnih dogodkov v paltformah Zoom, MS Teams, MeetButter ipd., spletna orodja za online delo in sodelovanje, orodja za učinkovito objavljanje na družbenih platformah LinkedIn, Facebook, YouTube, itn.

Zase pravi, da je people, tech in internet junkie. V času študija je sodeloval z Zavodom Za&Proti, kjer je organiziral debatne turnirje. Kasneje je v različnih organizacijah izvajal projekte na teme družboslovja, izobraževanja, kritičnega mišljenja in uporabe kritičnega mišljenja in uporabe družbenih medijev, ter začel nabirati izkušnje kot animator in facilitator skupinskega dela.

Sodeloval je s podjetji Generali, HSE, Helios, Adriatic Slovenica, Talum, ZRC-SAZU, Danfoss, Roche, Deichmann, Atlantic Grupa, in festivalom SOF. Kot moderator in facilitator s certifikatom Google Educator Level 1 izvaja online in žive dogodke za naročnike, ter vodi skupinske ustvarjalne in delovne posvete. Nejc je skrbnik profilov družbenih medijev za naročnike, predlaga in sestavlja vsebine, jih objavlja po vnaprej pripravljenem načrtu vsebinskega marketinga, in izvaja analitiko. Prav tako redno osvežuje vsebine in skrbi za to in spletni strani www.baltazar.si in www.newcompanyx.com ter Facebook in LinkedIn profila obeh podjetij.

Leta 2020 je napisal spletno publikacijo LinkedIn vodič v slovenskem jeziku, s katero pomaga malim podjetjem narediti prave prve profesionalne korake na poslovnem omrežju LinkedIn. Vodič je brezplačno dostopen tu.
Nejc zaključuje študij komunikologije – medijskih in komunikacijskih študij na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani – in se specializira za uporabo družbenih medijev.

Za dostop do te strani morate biti vpisani

Created with